Редактор: кадър: bTVПравителството депозира оставката си, тя не трябва да се гласува,

...
Редактор: кадър: bTVПравителството депозира оставката си, тя не трябва да се гласува,
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Гласуването на оставката на правителството е нарушение на Конституцията

Редактор: 

кадър: bTV

Правителството подава оставката си, тя не би трябвало да се гласоподава, преди да бъде публикуван декрет на президента за сформиране на ново, това е духът на Конституцията. Това съобщи в предаването „ Лице в лице ” по bTV депутатът от ГЕРБ Дани Каназирева.

Тя добави, че в сегашната обстановка всяко последващо решение на Министерски съвет могат да бъдат атакувано в съда, и добави, че министрите даже и в оставка не престават да работят.  Депутатката от ГЕРБ упрекна другите партии, които назова „ новото болшинство ” в надменност, групост и отправяне на обиди. Според Каназирева държанието на Мая Манолова, Татяна Дончева и Николай Хаджигенов е като на същинските мутри.

Народната представителка сподели също, че депозирането от Демократична България на предложение за промени в Конституцията без нужните 60 подписа е второ нарушаване на Конституцията.

„ Повечето фигури ги виждам по малкия екран от дете. Не знам по какъв начин могат те да са смяната ”, разяснява Дани Каназирева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР